Zoeken
De Gast Ontwerpstudio
Nieuwsbrief aanmelden
Aanmelden
Borduurprogramma - voorbeeld
Informatie - Borduurkaarten

Borduurkaarten/Borduurprogramma's Wij kunnen voor u de borduurkaarten maken. Wij hebben de juiste mensen en software om elke borduurkaart voor u te maken. Uiteraard kunnen wij de artikelen ook...

Vraag offerte aan

Borduurkaarten/Borduurprogramma's

Wij kunnen voor u de borduurkaarten maken. Wij hebben de juiste mensen en software om elke borduurkaart voor u te maken. Uiteraard kunnen wij de artikelen ook voor u borduren in ons eigen atelier.

Ontwikkelen van besturings - programma’s voor borduurmachines
De Gast Ontwerpstudio is in 1985 begonnen met het ontwikkelen van borduurprogramma's door middel van computersystemen en kan zich op dit gebied dus beroepen op bijna 30 jaar ervaring. Inmiddels is het productenpakket uitgebreid, maar blijft dit onze voornaamste bezigheid. Wie een borduurprogramma laat ontwikkelen bij De Gast Ontwerpstudio weet dat zijn/haar ontwerp zo goed mogelijk omgezet wordt in een borduurprogramma. Een borduurprogramma wat er niet alleen goed uitziet maar ook goed draait op de machine, want dat is belangrijk bij de productie. Als details, teksten of logo's te klein zijn om te borduren of niet geschikt voor de bepaalde stof, dan gaan wij altijd in overleg met de klant naar een oplossing zoeken.

Aanlevering van Uw logo’s
Wij kunnen de meeste grafische bestanden verwerken en omzetten naar een mooi borduurprogramma. Bestanden zoals  EPS , AI , PDF, JPG, BMP, TIFF  etc. zijn alle bruikbaar. Stuurt U ons een email met Uw logo voor een vrijblijvende offerte voor het desbetreffende logo.

Levertijd & versturing
De standaard levertijd is  5 werkdagen.

LET OP! De Gast Ontwerpstudio heeft een spoed-service: opdrachten kunnen  binnen 3 werkdagen geleverd worden met een spoedtoeslag. Verder bestaat de mogelijkheid om in overleg binnen 24 uur een borduurprogramma te leveren. Hierbij komt er naast de programmakosten, een spoedtoeslag van €. 35,- per programma.
Wij kunnen u de programma’s op diverse manieren aanleveren: 3,5" diskette,E-MAIL in diverse machinecodes.
Programma's kunnen door ons gemaakt worden voor de volgende merken machines :
ZSK, Tajima, Barudan, Pfaff, Fortron, Melco, Toyota, Brother, Happy, Juki, Mitsubitshi e.a. (Staat uw machine er niet bij bel ons dan; de meeste machines kunnen ook codes lezen van ander merken).

Kopiëren en converteren van bestaande programma's
Wij dupliceren & converteren uw programma’s, eventueel met veranderingen in het programma.

Veranderingen aan bestaande programma's.
U heeft ook de mogelijkheid om bij ons programma's te laten editeren, veranderen. Een andere editing-mogelijkheid is het aanpassen van programma's op speciale machinefuncties zoals naaldwissels, knippen en stops. prijs op aanvraag